Darovi za vjenčanje obično bi trebali biti praktični, no to ne znači da i pokloni za djevojačku večer moraju biti toliko ozbiljni i „korisni“. Dok praktični vjenčani darovi pomažu mladencima da se što bolje pripreme za svoj novi život i dom, pokloni za djevojačku večer obično pripremaju mladenku za nezaboravan medeni mjesec koji samo što nije stigao. Ako tražite savršeni poklon za djevojačku večer za buduću mladenku, ne zaboravite uzeti u obzir mladenkine ukuse, no slobodno se zabavite pomičući granice tih ukusa! Ako mislite da ćete se sve dobro nasmijati bez stvaranja osjećaja neugodnosti u mladenke, onda ste vjerojatno našli idealan poklon!

1. Donje rublje: seksi donje rublje za buduću mladenku savršeni je poklon za djevojačku večer. Iako je riječ o tzv. tradicionalnom odnosno uobičajenom poklonu, budite uvjerene da će ga koristiti na medenom mjesecu. Ako organizirate djevojačku večer, razmislite o sljedećoj igri: na pozivnici za djevojačku večer zamolite svakog gosta da kupi komad donjeg rublja koji se njima sviđa. No nemojte naznačiti od koga je poklon. Buduća mladenka neka na temelju stila rublja i vlastitog stila osobe pogađa od koga je koji poklon. Nevjesta će dobiti puno zanimljivih komada donjeg rublja, a grupa veselih djevojaka zabavit će se upoznavanjem s ostalim stilovima.

2. Igre za odrasle: igre za odrasle su poput igara ispijanja alkohola (Drinkopoly); čine malo zabavnijim ono što se ionako htjeli učiniti. Poklonite budućoj mladenki neku igru za odrasle koju će rado igrati sa svojim suprugom na medenom mjesecu. To mogu biti i karte koje će jednostavno i lako spremiti u kofer.

3. Oprema za putovanje: pokloni koji će pomoći mladenki da se pripremi za nadolazeći medeni mjesec mogu biti idealan odabir. Ovisno o tome za koju destinaciju su se odlučili, nabavite odgovarajuće poklone; ako ide u vruće krajeve, kupite joj novi ručnik za plažu ili seksi bikini. Sunčane naočale su također izvrsna ideja.

4. Kozmetički proizvodi: novi proizvodi za uljepšavanje svakako će razveseliti svaku žensku osobu. Razmislite o poklanjanju omiljenog parfema, skupog laka za nokte, set za manikuru ili pedikuru ili neke vrhunske proizvode za njegu kože. Nije loša ideja nabaviti košaru punu proizvoda za kupanje i njegu.

5. Vino: pobrinite se da je hladnjak kod mladenke dobro opskrbljen dobrim stvarima poput njoj omiljenog vina.

6. Kupka za opuštanje: nabavite bočice morske soli ili se odlučite za kupku s mirisom lavande i eukaliptusa. Nakon djevojačke večeri zasigurno će joj trebati jedan opuštajući tretman u toploj kupki.

7. Skupocjene svijeće: skupocjene svijeće idealne su za jedinstvene prilike poput romantičnih večera u dvoje, proslave godišnjica vjenčanja i sličnih obljetnica. Skupocjene svijeće dolaze u posudi izrađenoj od porculana, s naznakama 24karatnog zlata. S obzirom na to da postoji nekoliko vrsta mirišljavih skupocjenih svijeća, odlučite se za onu koja će najbolje odgovarati mladenkinom stilu.

Od ostalih poklona za djevojačku večer izdvajamo:

– Spomenar
– Oslikane šalicu
– Ukrašene jastuke ili druge dijelove posteljine
– Posudicu ili jastučić za nošenje vjenčanog prstenja na vjenčanju
– Neseser, odnosno torbica spasa za vjenčanje
– Pljoska s rakijom
– Nakit
– Kućni ogrtač

Objavi odgovor