Svaki par želi provesti savršen medeni mjesec; odmor s najdražom osobom, pun romanse i avantura. Da biste imali to nevjerojatno putovanje, donosimo vam nekoliko savjeta koji će vas usmjeriti u pravome smjeru.

Planirajte, istražujte

Tijekom cjelokupnog planiranja i organiziranja vašeg vjenčanja, odluke o medenom mjesecu nikako nemojte ostavljati za zadnji čas. Savjetujemo vam da čim odredite datum najvažnijeg dana u vašim životima, počnete razmišljati i o destinaciji za medeni mjesec. Tako će vam ostati dovoljno vremena da razmotrite sve mogućnosti koje vam se sviđaju, da istražite sve što vas zanima te naposljetku, da rezervirate i osigurate svoje idealno mjesto za najljepši provod u životu. Određene agencije nude i posebne pogodnosti i popuste na rane rezervacije termina, tako da na taj način možete uštedjeti i do 50 % od ukupnog iznosa.

Odredite prioritete

Odlučite koji su najvažniji aspekti medenog mjeseca za vas i vašu bolju polovicu. Tražite li luksuzni smještaj ili želite male prekrasne plaže negdje na osami? Jeste li spremni letjeti nekoliko sati više i presjedati nekoliko puta kako biste imali i jedno i drugo ili želite direktan let? Znanje o onome što tražite i spremnost na kompromise zasigurno će vam omogućiti lakši odabir idealne destinacije.

Budite realistični

Odaberite mjesto i vrstu putovanja koja je za vaš ukus savršena. Nema potrebe izvlačiti nekoliko tisuća kuna više ni od kud kako biste proveli 5 prekrasnih dana na Maldivima, samo zato što je to odredište, što bi se reklo, po defaultu, ako želite super provod na medenom mjesecu. Ne slušajte tuđe priče. Ako ćete biti najsretniji dok uživate s vašom boljom polovicom na rubu bazena ispijajući koktele, odlučite se upravo za to. Važno je započeti sretan brak i uživati u društvu. Dobro iskoristite svake trenutke vašeg provoda radeći one stvari koje volite i koje vas zabavljaju.

Savjeti profesionalca

Ako od destinacije za medeni mjesec tražite nešto više što još do sad niste iskusili, preporučujemo vam da potražite savjet od turističkog agenta. Agent će voditi brigu o svim mogućim detaljima putovanja te će vam predložiti mjesta o kojima niste ni razmišljali da su idealna za posjetiti ih upravo za vrijeme medenog mjeseca. Uglavnom se radi o obogaćivanju medenog mjeseca određenim programima koji čak nisu ni navedeni na web stranicama na kojima ste gledali. Osim toga, putničke agencije su tu za vas u slučaju da su letovi prema odabranoj destinaciji otkazani ili ako je za vaše odredište najavljeno prilično loše vrijeme.

Osiguranje

Putovanje za medeni mjesec uglavnom iziskuje veliku svotu novca kako bi se ostvarili snovi mladih supružnika. Zato vam preporučujemo da svakako platite putno osiguranje. Na taj način, ako se netko od supružnika netom prije putovanja razboli, ako vam obiteljska situacija jednostavno ne dopusti da odete na odmor u tom periodu ili ako odabranoj destinaciji prijeti uragan, budite sigurni da uz osiguranje niste izgubili vaš medeni mjesec, već imate mogućnost da ga odgodite za neki drugi termin ili da promijenite destinaciju. Znajući da je vaš medeni mjesec u potpunosti osiguran, to će vam pomoći da lakše nastavite s daljnjim planiranjem i organiziranjem najvažnijeg dana u vašim životima.

Objavi odgovor